Libanesisk restaurang i Stockholm

Vi serverar mat ur det libanesiska köket, ett kök som utvecklats intill Medelhavet under tusentals år. Nu kan du få njuta av dessa smaker som hyllas världen över genom ett besök eller bokning av catering.

CateringBoka eventBoka bord

Libanesisk catering

Libanesisk mat för ditt event

All vår mat är tillagad av färska råvaror. De duktiga kockarna lägger ner mycket kärlek och tid i att göra rätterna perfekta för ditt event. Med olika menyer och bufféer kan vi enkelt rekommendera ett alternativ som passar för din tillställning, oavsett hur många deltagare ni är. Personalfest, bröllop och julbord är bara några av de tillfällen då vi levererat smakrik mat.

Den libanesiska maten ger något utöver det vanliga och imponerar i sina smaker och kompositioner. 

Hommous, tabbouleh och falafel är bara några av de libanesiska rätter som blivit populära i Sverige. Vi tillagar gourmetvarianter av dessa rätter samt flera goda och spännande meze. Önskar du en genuin libanesisk dekor och underhållning kan vi dessutom hjälpa dig med allt från orientaliska mattor och lampor till magdans.

Vi kör ut catering i hela Stockholm, men du kan även välja upphämtning. Ring oss på 08-650 66 29 för beställning eller matförslag. Välkommen!

Catering

Smakrik libanesisk mat till jul och nyår

Jul och nyår är två tillfällen då maten spelar stor roll. Man vill kunna avnjuta goda middagar, men att stå och slava i köket är sällan det sätt man vill spendera dessa dagar. Med catering från oss på Café Corniche tar vi hand om maten, och du kan fokusera på att umgås och äta tillsammans med dina vänner.

Catering

Vällagad catering till företagsevent

Ska du ha ett större företagsevent eller stundar den årliga firmafesten? Låt inte maten bli ett orosmoment i ditt planerande – Vi tar hand om det! Du och dina kollegor får avnjuta libanesisk mat tillagad av våra erfarna kockar. En smakupplevelse utöver det vanliga.