Libanesiskt när det är som bäst

Vi serverar mat ur det libanesiska köket, ett kök som utvecklats intill Medelhavet under tusentals år. Nu kan du få njuta av dessa smaker som hyllas världen över genom ett besök eller bokning av catering.

CateringBoka eventBoka bord

Företagsmeny

Vällagad catering till företagsevent

Ska du ha ett större företagsevent eller stundar den årliga firmafesten? Låt inte maten bli ett orosmoment i ditt planerande – Vi tar hand om det! Du och dina kollegor får avnjuta libanesisk mat tillagad av våra erfarna kockar. En smakupplevelse utöver det vanliga.

Vår företagsmeny kommer som två alternativ; Festpaket och Kontorsfest.

Vid festpaketet tar ni plats hos oss för buffé och underhållning. Vid kontorsfest dekorerar vi kontoret eller trädgården med orientalisk känsla och dukar upp en 15-rätters mezemeny. Oavsett vad du väljer får du alltid bra service och underbar mat till din firmafest.

Ring oss på 08-650 66 29 för beställning.

Företagsmänniskor som äter lunch tillsammans.

Festpaket

Försöker du hittar idéer till nästa personalfest?

Med vårt festpaket behöver du inte fundera längre. Vi ser till att du får en minnesvärd kväll med en orientalisk och glädjefylld känsla. Njut av libanesisk mat och underhållning av hög klass!

Matiga idéer till personalfesten

Vårt festpaket bjuder på det bästa från Libanon. Du och dina kollegor möts med en fördrink till minglet. När ni sedan sätter er till bords dukas det upp en stor bordsserverad buffé. I prisen ingår:

  • Fördrink
  • Valfritt alternativ av Meny 1 eller Meny 2
  • 2 glas vin/öl till maten
  • Ingår även dessert och kaffe

Priset för detta paket är 550 kr per person inkl. moms.

Vill du veta mer om vad vi kan erbjuda för din stundande företagsfest, eller vill du beställa catering från oss? Då är du varmt välkommen att ringa oss på 08-650 66 29.