Libanesiskt när det är som bäst

Vi serverar mat ur det libanesiska köket, ett kök som utvecklats intill Medelhavet under tusentals år. Nu kan du få njuta av dessa smaker som hyllas världen över genom ett besök eller bokning av catering.

CateringBoka eventBoka bord

Jul & nyår

Smakrik libanesisk mat till jul och nyår

Jul och nyår är två tillfällen då maten spelar stor roll. Man vill kunna avnjuta goda middagar, men att stå och slava i köket är sällan det sätt man vill spendera dessa dagar. Med catering från oss på Café Corniche tar vi hand om maten, och du kan fokusera på att umgås och äta tillsammans med dina vänner.

En twist på det klassiska

Vi erbjuder libanesisk catering som sätter en ny twist på det klassiska svenska julbordet. Och för nyår har vi en supé som mättar långt efter 12-slaget. Alla rätter är tillagade av råvaror av högsta kvalitet.

Våra duktiga kockar plockar fram orientaliska smaker som imponerar på stora som små.

När du beställer catering från oss får du helt enkelt ett stort utbud av läckerheter som tar firandet till en ny tid och rum. Ring oss på 08-650 66 29 för beställning av din jul- eller nyårscatering.

En annons om julbordserbjudande.

Libanesiskt julbord

Café Corniche bjuder in till ett julbord med libanesiska smaker. Här får du chansen att uppleva en gammal klassiker, men på vårt sätt. Vårt libanesiska julbord är en twist på den svenska. Helt klart en upplevelse dina smaklökar sent kommer att glömma.

En öppen och kosmopolitisk kultur är något som Libanon präglas av. Vi har valt att spegla detta bland annat genom vårt alldeles egna julbord. I detta får du möta dina kära klassiker, men med en orientalisk touch. Med både jullunch som julmiddag är vi det perfekta alternativet för såväl kollegor som familjer och vänner. I mysig och varm atmosfär får du äta god mat samtidigt som vi tar hand om dig. Ett utmärkt sätt att stressa ner på inför de kommande julbestyren.

Beställer gör du genom att ringa till 08-650 66 29. Varmt välkommen till oss på Café Corniche!

Fira in det nya året med en libanesisk nyårssupé

När det nya året ska firas in ska det gärna vara extra allt. Extra glitter, extra glädje… och extra smak! Med vår libanesiska nyårssupé har du maten redo när gästerna kommer, och det utan att du själv behöver stå i köket.

Vi levererar en smakrik libanesisk buffé hem till dig. Med flera olika maträtter kommer du garanterat att mätta allas magar i tid till 12-slaget. Alla våra rätter tillagas av färska råvaror. Våra duktiga kockar presenterar sedan rätterna på ett aptitligt vis och det enda du behöver göra är att umgås och äta tillsammans med dina gäster. Och du, du slipper dessutom disken.

Beställ catering

Se till att fira in det nya året med god mat och ge dig själv möjlighet att njuta av kvällen. Kontakta oss på telefon 08-650 66 29 och beställ catering till nyår redan idag!